1. Minouche wint haar partij tegen Thailand met een technical knock-out

Brons voor Minouche op WK Bali

Minouche van der Hoeven heeft haar podiumplaats behaald op het wereldkampioenschap te Bali, Indonesië. Ze ging er met het brons vandoor in de categorie ‘tanding’. Van harte gefeliciteerd Minouche!

2. Manyang Den Helder in de prijzen bij full-contact pencak silat

Tweemaal goud, eenmaal zilver en driemaal brons voor Manyang Den Helder afgelopen zaterdag – 29 oktober – tijdens het Open Nederlandse kampioenschap pencak silat in de full-contact categorie “tanding” te Krommenie.

3. Vechten voor meiden

Vechten voor meiden

In de sporthal Sportlaan Den Helder vochten 31 mei 2009 ruim 190 pesilats uit Nederland en België voor meiden in Indonesië. Er werd € 2000,- opgehaald voor de campagne Because I’m a Girl van Plan Nederland. Wethouder Linda Rose Smit van Den Helder nam als vrijwilliger van Plan de cheque in ontvangst.