Manyang Den Helder

Op zoek naar zelfverdediging, vechtsport les in Den Helder? Doe zaterdag (twee keer gratis) mee met de Indonesische vechtkunst pencak silat.

We trainen in fitnesscentrum Bodyfit (Quelderduijn), Schootenweg 2, 1785 LV Den Helder. De eerste twee lessen zijn gratis, daarna kun je trainen vanaf € 20,50 per maand.

Corona update: We mogen weer naar binnen!

Alle leden van Manyang Den Helder zijn op de hoogte gebracht van aanvullende protocollen. In dit bericht houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de corona-maatregelen binnen de vereniging.

Wie geeft er les?

Mededelingen

  1. Update Corona-maatregelen vanaf 19 november

    Vanaf 19 november mogen er weer individuele groepslessen gegeven worden aan alle leeftijden. Uiteraard zijn er wel afspraken en maatregelen getroffen zodat de trainingen veilig verlopen.

  2. Challenge #6: Het Paard vs. de Aap

    Standvastigheid en behendigheid, daar draait het om in deze challenge. Wie wint er: Het paard of de aap? Of wordt het misschien gelijkspel?

  3. Challenge #5: De Vliegende Wesp

    We mogen weer wat meer naar buiten! Zoek daarom de ruimte op met de volgende challenge: De vliegende wesp! Je houdt natuurlijk wel anderhalve meter afstand van anderen, maar dat gaat vanzelf met deze challenge.

Locatie