Weerbaarheidstraining in Den Helder

Namens ‘Freaky People’ geeft Pencak Silat Manyang vanaf 1 februari weerbaarheidstrainingen in Den Helder. Op de trainingslocatie in Bodyfit (Quelderduijn) kunnen jongeren zes woensdagen terecht voor deze cursus.

Manyang Den Helder tijdens de open dag van Bodyfit

Let op! Dit evenement is voorbij

Wat is Freaky People?

Freaky People biedt jongeren sociaal-maatschappelijke en culturele activiteiten. Kortom ‘freaky‘ dingen! Zij zoeken mogelijkheden om kinderen, jongeren en jong-volwassenen, die om wat voor reden dan ook niet helemaal kunnen meekomen, mee te laten doen met leuke en gezonde activiteiten. Een mooi initiatief waaraan wij graag een steentje bijdragen door het aanbieden van deze praktische weerbaarheidstraining.

Praktische instelling

Vanaf woensdag 1 februari kunnen jongeren van 8 tot 18 jaar in Fitnesscentrum Bodyfit terecht voor deze introductie in de zelfverdediging. De zes lessen zijn praktisch ingesteld met zelfverdedigingstechnieken uit de pencak silat – bekend van o.a. de films ‘The Raid‘ en ‘Star Wars: The Force Awakens‘ – in de stijl van de Manyang. En wist je dat zelfs acteur Ben Affleck pencak silat heeft geleerd voor zijn rol in de film ‘The Accountant’ waarin hij een hoogleraar wiskunde speelt die in zijn jeugd meer met cijfers heeft dan met mensen?

Door de praktische instelling van deze training merk je wat je eigenlijk allemaal kan en feitelijk al in je hebt! Ook besteden we aandacht aan lichaamshouding en uitstraling. Weerbaarheid, zelfvertrouwen en respect vormen de kern van de cursus. De lessen worden gegeven vanuit Manyang Den Helder.

Cursusinformatie

 • Voor wie?
  Jongeren tussen 8 en 18 jaar
 • Wanneer?
  Start woensdagmiddag 1 februari, 6 weken: 1, 8, en 15 februari én 1, 8 en 15 maart
 • Hoe laat?
  Van 16 tot 17 uur
 • Waar?
  Fitnesscentrum Bodyfit, Schootenweg 2 (Quelderduijn)
 • Wat kost het?
  € 2,- per keer / € 12,- voor de zes-weekse cursus
 • Waar kan ik me aanmelden?
  info@freakypeople.nl of online via het inschrijfformulier
door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…