Manyang op Winter Pasar in Burgers’ Zoo

Gun jezelf tijdens de kerstvakantie even een momentje Indonesië! In het tropisch regenwoud van Burgers’ Zoo is de jaarlijkse Winter Pasar Malam. Op vrijdag 30 december verzorgen wij daar drie optredens. Zien we je daar?

Let op! Dit evenement is voorbij

Warmste Indische markt

In de Bush van dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem waan je je tijdens de Kerst eventjes is het prachtige Indonesië. Een bijzonder sfeervolle tropische tuin met zo’n 60 stands vol Indische producten en lekkernijen. In het restaurant kun je tijdens de pasar-dagen terecht voor authentieke Indische gerechten. En uiteraard is er een gevarieerd programma vol dans, muziek en op vrijdag 30 december dus Pencak Silat Manyang!

Wij treden 30 december driemaal op:

  • 15 uur podium in de Bush
  • 16.15 uur in het restaurant
  • 18.45 uur podium in de Bush

Kijkje achter de schermen

In het park zelf is ook genoeg te beleven. Zo kun je vanaf 16 uur zelfs een kijkje achter de schermen nemen in de olifantenstal en de ‘Ocean’. Het park is de hele dag geopend. Bezoekers kunnen elf dagen lang genieten van de Pasar Malam in de Bush: 27 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 8 januari 2017. Op deze dagen sluit het park pas om 20.00 uur. Vanaf 12.00 uur gaan de stands van de Pasar Malam in de Bush open. Vanaf 15.00 uur kun je bovenstaande dagen voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

Voor meer informatie en toegangskaarten kun je kijken op:
www.burgerszoo.nl/pasarmalam

Locatie

 

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…