Trainen met filmster kang Cecep

Zondag 30 november komt kang Cecep Arif Rahman uit Indonesië een gastles geven, speciaal voor Manyang-leden. Een unieke kans om les te krijgen van een internationale top-pesilat én filmster.

Let op! Dit evenement is voorbij

Unieke kans

 

Kang Cecep (Panglipur stijl) verbleef in 2007 bij de Manyang als lid van het Indonesisch nationaal seni-team en heeft een aantal pencak silat instructie video’s uitgebracht. Dit jaar speelde hij zelfs in de speelfilm “The Raid 2“, waar hij ook gevechts-choreograaf voor was.

Een unieke kans dus om les te krijgen van een internationale top-pesilat én filmster.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, kun je hieronder wat fragmenten van kang Cecep in actie bekijken.

 

Inspirerend

In 2007 hebben we kang Cecep leren kennen als een rustige, vriendelijke en respectvolle man, een ware pesilat, die transformeert zodra hij zijn silat-kunsten tentoonstelt. Inspirerend.

Zelf heb ik het genoegen gehad om bij hem in zijn woonplaats Garut (Java, Indonesië) te verblijven en te trainen. Wat mij het meest opviel is het gemak waarmee hij zich voortbeweegt over smalle, heuvelachtige paden langs de rijstvelden met zijn zoontje op zijn nek (!) om vervolgens lenig, snel en beheerst een waterval te beklimmen. Pencak silat zit in zijn lijf.

Wat gaan we doen?

Naast algemene pencak silat dingen (denk aan snelheid en explosiviteit training) gaan we ons richten op schijngevechten (beladiri/ganda), zelfverdediging (gerak cepat) en tanding wedstrijd-technieken.

Geef je op!

Lever uiterlijk 8 november de strook en het inschrijfgeld in bij je mas of ibu om deel te nemen aan deze unieke training met kang Cecep! De uitnodiging met meer informatie (zoals locatie en tijden) en de deelnamestrook ontvang je binnenkort op de training.

Aanbevolen video’s

product-pamacan-volume-1 product-sabandar-with-cecep-a-rahman-vol-1 product-pamonyet-vol-2 product-pencak-silat--master-the-golok

 

Foto credits en copyrights:
Eric Chatelier van Saudara Kaum.
De foto’s en video’s zijn met toestemming van Eric Chatelier geplaatst.

Met dank aan:
De komst van kang Cecep naar Nederland wordt mede-mogelijk gemaakt door de Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…