Minouche onze tanding heldin

Minouche van der Hoeven is de rijzende ster van het moment binnen het Manyang tanding team. En dat is de Nederlandse Pencak Silat Bond ook opgevallen. Minouche mag daarom deelnemen aan de centrale tanding training. Daarmee maakt ze kans om in de kernploeg van Nederland te komen.

Daarmee maakt ze kans om in de kernploeg van Nederland te komen. Erg trots zijn wij op onze Purmerendse die zich tijdens de ‘Open Belgium Championship Pencak Silat’ van 9 en 10 mei wederom heeft bewezen met een respectvolle tweede plaats. Open Belgium is hét internationaal pencak silat evenement van Europa waar landen als Indonesië, Maleisië, Singapore, Suriname, Engeland, Duitsland en Frankrijk aan deelnemen. Minouche liet onder andere Indonesië achter zich.

Minouche met trainer en coach mas Danny

Minouche met trainer en coach mas Danny

Ik ben mas Danny heel erg dankbaar voor zijn goede lessen. Mijn doel is toch uiteindelijk in het Nederlands team te mogen!

Volledig focussen

Minouche traint ongeveer negen jaar bij Manyang Purmerend. Vijf jaar geleden begon haar interesse voor de tanding te groeien. Vorig jaar is ze zelfs speciaal naar Indonesië afgereisd om in de Padepokan in Jakarta (het pencak silat centrum) verder te specialiseren in tanding – en uiteraard het land te bewonderen en te relaxen op het mooie Bali. Het laatste jaar is ze apart gaan trainen, begeleid door mas Danny, om zich volledig te richten op de tanding. En met succes dus!

Van harte gefeliciteerd Minouche, met jouw inzet zul je nog veel prijzen in de wacht slepen!

 

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…