Manyang in Puberruil

Jess Nachbar, een leerling uit Krommenie, heeft zich opgegeven voor het programma Puberruil Z@PP. Woensdag 15 en donderdag 16 september waren de ruildagen. En dus werd Jess bij de training verruild voor Esmee!

Mas Edwin aan het acteren, dat vond hij errug leuk… toch?

Omdat Jess op Pencak zit moest Esmee, zo heet het meisje dat met Jess twee dagen ging puberruilen, dus mee doen met Pencak. De producer van puberruil had contact met mij opgenomen om te vragen of dit mogelijk was.

Zo gezegd zo gedaan, woensdag 15 september waren de leerlingen van Krommenie aanwezig in het Trias college waar wij normaal gesproken op vrijdag en zaterdag trainen.

Er kwamen twee vrouwen van de televisie, een voor de camera en een voor de microfoon. Er werd gevraagd wat we gingen doen, mas Edwin gaf conditietraining en er moest vaak – soms heel vaak – dingen overgedaan worden, zodat er van verschillende hoeken gefilmd kon worden.

Er werden vragen gesteld, ook werd er gezegd wat er gezegd moest worden, dat was erg leuk voor de mensen die dat moesten doen, toch mas Edwin? :-)

Mas edwin heeft sapu’s en guntings gedaan, dit vonden Esmee en de dames van de tv helemaal geweldig. Na de condititetraining werd er met de kipas, golok en toja getraind en tanding training gegeven. Esmee bleef bij de kipas training onder leiding van Ibu Alma.

We zijn twee uur bezig geweest om alles op film te zetten. Het was erg leuk om te doen en Esmee heeft het erg leuk gehad, zowel bij de familie Nachbar als bij ons op pencak.

door Ibu Jolanda

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…