Bekende Manyangers

De zusjes Nachbar vertellen graag over hun ervaringen in tv-land. Mexx Ik vond het erg leuk om in een film te spelen. We hebben allemaal spannende dingen gedaan, zoals de scène in het bootje en rennen door een brandnetelveld! En…

De zusjes Mexx (links) en Jess: Bekende Manyangers

De zusjes Nachbar vertellen graag over hun ervaringen in tv-land.

Mexx

Ik vond het erg leuk om in een film te spelen. We hebben allemaal spannende dingen gedaan, zoals de scène in het bootje en rennen door een brandnetelveld!

En we zijn naar België geweest. In de film moesten we zogenaamd in een oud huisje slapen en daar waren dan kippen en kuikentjes heel schattig!

Tijdens de opnames is er altijd een catering dat is een kar met allemaal eten en snoep! Tussen de scènes door mocht ik geen snoep en koek want dat kwam tussen m’n tanden. Maar aan hett einde meestal wel. Tussen de middag was er heel lekker warm eten en aan het einde ook een toetje!

Nadat alle opnames waren geweest moest ik nog nasynchroniseren en toen de film helemaal gemonteerd was toen was er een première daar kon ik de film zien. Dit was in Tusinski, in Amsterdam. Ik had een hele leuke tijd en zou het best nog een keer willen doen. Ik wil later zeker filmster worden! Misschien wel in een vechtfilm als ik zwarte band pencak heb haha!

Groetjes Mexx

Jess

Ik heb meegedaan aan het programma Pubberruil omdat ik het leuk vond om eens te kijken hoe het in een ander gezin was.

Ik vond eigenlijk alles wel leuk, maar het leukste vond ik dat ik op een groot cruise schip ben geweest.

Ik vond het ook wel raar omdat ik ook omging met de vriendinnen van iemand anders en op haar kamer lag te slapen. Ik vond het ook een leuke school, maar bij engels moest ik voor de klas staan en volgens mij stond ik voor gek :P Haha. het was Gymnasium!!

Ik ben wel benieuwd hoe Esmée het heeft gedaan tijdens te Pencak Lessen!!

Groetjes Jess

Blijf!

De jeugdfilm Blijf! gaat over de vriendschap tussen Milad en Lieke (gespeeld door Mexx). Milad dreigt teruggestuurd te worden naar Iran. Lieke zet alles op alles om ervoor te zorgen dat haar vriendje in Nederland kan blijven. De film is zaterdag 22 januari uitgezonden op Nederland 3, maar wellicht komt er een herhaling.

Puberruil

De uitzending waarin Jess met Esmée ruilt is op 23 maart aanstaande rond 16.45 uur te zien. Lees over de ervaringen van de training met Esmée en het team van Puberruil tijdens de Manyang les in het bericht: Manyang in Puberruil

Mexx en Jess misschien ooit samen te zien in een vechtfilm. Op de achtergrond de filmposter van Blijf!

Mexx en Jess misschien ooit samen te zien in een vechtfilm.
Op de achtergrond de filmposter van Blijf!

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…