Leer vechten als Ninja Nanny

Hoe word je een pesilat? Leer net als ‘Ninja Nanny’ Farah en scholier Hunter de verdedigingskunst Pencak Silat. Bij vereniging Manyang train je zoals Hunter de tijger, kraanvogel, ‘kuda kuda’ en natuurlijk de wesp.

Ninja Nanny poster

Geen Japanse ninja sluipmoordenaar, maar een kalme, dappere pesilat, dat is Farah, de uit Indonesi√ę afkomstige nanny uit de ZAPP televisieserie ‘Ninja Nanny’. Probeer nu zelf twee keer gratis pencak silat in Den Helder, Heerhugowaard, Krommenie of Purmerend en leer de technieken uit Ninja Nanny en word een echte pesilat!

Ninja Nanny

In de televisieserie ‘Ninja Nanny’ zie je hoe nanny Farah de outsider Hunter in het bekakte Gooidorp de mysterieuze vechtkunst pencak silat leert. Hunter ontpopt zich tot een echte superheld die onrecht bestrijd en zo transformeert in een ware pesilat.

Met humor, spannende vechtsc√®nes en aardig wat grof taalgebruik behandeld de serie hedendaagse thema’s als pesten, niet in de groep passen, buitengesloten worden en onrecht, maar ook wat het inhoud om een held te zijn, weten “wie je bent”, dat je moet oefenen en doorzetten om iets te bereiken, geduld moet hebben, luisteren en respect.

Een leuke serie voor jeugd, tieners en meekijkende ouders. Wegens het taalgebruik misschien wat minder geschikt voor al te jonge kijkers.

Afleveringen gemist?

Ninja Nanny wordt elke zondagochtend om 9.10 uur uitgezonden op NPO 3 / ZAPP. Aflevering gemist? Kijk op de website van NPO ZAPP of kijk terug met de NPO Start App.

Bekijk de trailer

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…