Workshop Pencak Silat door twee meesters uit Indonesië

Uniek! Doe zaterdag 2 november mee met de pencak silat workshop gegeven door twee vrouwelijke pencak silat meesters uit Indonesië. Leer de beste en mooiste technieken direct van de bron, maar dan gewoon in Krommenie!

Let op! Dit evenement is voorbij

Uniek kans!

Dit is een unieke kans om les te krijgen van twee vrouwelijke top pesilats uit Indonesië (zonder een vliegticket te betalen). Leer de meest effectieve zelfverdedigingstechnieken van grootmeester ibu Ike Suwanda en de sierlijkste maar ook harde bewegingen van de waaier van topatlete Dian Nurdini, met een of twee kipas!

Grootmeester ibu Ike Suwanda

Ibu Ike Suwanda groeide op in Bandung in een echte pencak silat familie. Zij leerde op jonge leeftijd pencak silat van haar vader en ontwikkelde uiteindelijk haar eigen familie stijl “Pusaka Mande Muda”. Zij gaf onder andere les aan de inmiddels alom bekende filmsterren en topatleten Cecep Arif Rahman en Iko Uwais. En ook aan Dian Nurdini die eveneens een workshop verzorgt op 2 november. Ibu Ike Suwanda leert ook jou graag de fijne kneepjes van de pencak silat bela diri (zelfverdediging).

Kipas specialist Dian Nurdini

Dian Nurdini traint (hoofdzakelijk) in de stijl Panglipur, bekend van onder meer Cecep Arif Rahmani (hij is dan ook een van haar leraren). Dian Nurdini heeft zich gespecialiseerd in de kipas (waaier). Wil jij je kipas technieken verfijnen of wil je juist een keer trainen met de waaier? Dan is dit je kans op te leren van een van de beste!

Meld je aan

Wacht niet te lang en meld je snel aan via [email protected]. Doe dit in ieder geval voor 26 oktober!

Kosten:
€ 12,50 (tot 17 jaar)/€ 15,- (vanaf 18 jaar)

Locatie:
Pencak Silat Manyang Krommenie
Saendelverlaan 1
1561 KS Krommenie

Datum en tijd:
Zaterdag 2 november van 12.30 uur tot 15 uur

Mis het niet!

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Pencak Silat Federatie.

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…