Manyang op de Huishoudbeurs

Op de Huishoudbeurs vindt in Hal 7 van de RAI Amsterdam de Pasar Colours Festival plaatst. Zondag 25 februari geven wij daar twee optredens pencak silat! Kom ook!

Let op! Dit evenement is voorbij

Indische geuren

Tijdens de Huishoudbeurs krijgen bezoekers met hun kaart gratis toegang tot het prachtige Pasar Colours Festival met alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Live muziek en dans, prachtige modeshows maar ook zal er geen ontkomen zijn aan de geuren van de Indische en Oriƫntaalse keuken.

Harde vormen, sierlijke bewegingen

Op zondag 25 februari geven wij hier een optreden! Ons eerste optreden is al om 11 uur, dus dan heb je de rest van de dag om rustig de pasar en beurs over te gaan. Tijdens ons optreden laten we weer zo veel mogelijk facetten van de pencak silat kunst zien. Harde vormen wisselen af met sierlijke, dans-achtige en dierlijke bewegingen bedoeld om te verbloemen dat je eigenlijk met gevechtstechnieken te maken hebt om jezelf te verdedigen, zowel ongewapend als gewapend! Ons optreden wordt live begeleid met traditionele gendang (trommel) muziek.

Kom ook naar Hal 7 (ingang R)!

Adres
RAI Amsterdam: Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam

Dag en tijd
Zondag 25 februari, 11 uur en 14.45 uur

Meer informatie vind je op de website van de Huishoudbeurs

Impressie 2015

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…