Manyang Den Helder is verhuisd

Na bijna veertienjaar trainen aan de Pastoor Koopmanweg, verhuizen wij vanaf 2 april naar een nieuwe trainingsruimte in Quelderduijn. We beginnen ook een half uur eerder.

In 2002 begonnen mas Patrick en Richard in Fitnesscentrum Bodyfit les te geven in Pencak Silat Manyang, later versterkt door mas Wilbert die vanaf het eerste uur in Den Helder traint. De vertrouwde zaal hebben we door de jaren heen zien veranderen van Romeinse-stijl naar kickboks-ruimte en is tijdens ons tienjarig bestaan op traditionele Indonesische wijze gezegend. Het diende in 2007 als uitvalbasis voor het Indonesische demoteam met onder andere Cecep Arif Rahman en Yayan Ruhian uit The Raid en de recente Star Wars film. Maar we hebben er meer internationale gasten mogen ontvangen, van Balinese danseres tot Amerikaanse silat-selfdefence. Ook Zwarte Piet wist de Pastoor Koopmanweg te vinden. Velen hebben er examen gedaan: van gele tot zelfs zwarte band.

Vanaf 2 april

Nu Bodyfit haar activiteiten aan de Pastoor Koopmanweg staakt, moeten we op zoek naar een nieuwe trainingsruimte. Lang nadenken was niet nodig, Bodyfit opent namelijk in Quelderduijn en is tevens eigenaar van het sportcomplex. In al die jaren hebben we een goede band opgebouwd met Hans en Leon. Wij verhuizen dus gewoon mee!

Vanaf 2 april kun je ons vinden op adres:

Schootenweg 2
1785 LV Den Helder

…en zijn onze trainingstijden:

  • 10.30 tot 11.30 uur (alle leeftijden)

Zien we je daar?

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…