Demo Nazomerspektakel Schermerhorn

Tijdens het Nazomerspektakel in Schermerhorn geeft Manyang zondag 10 september twee demonstraties pencak silat. Om 13.30 en 15 uur treden wij op! Een mooi begin van het trainingsseizoen.

Nazomerspektakel Floor Schermerhorn

Let op! Dit evenement is voorbij

Nazomerspektakel “Floor in AziĆ«”

Elk tweede weekend van september houdt Floor Schermerhorn een groot dorpsfeest in een bepaald thema. Dit jaar is dat “Floor in AziĆ«”. Naast de vaste onderdelen als een kinderkermis, mark en oldtimer-show staan er te gekke optredens met een Aziatisch karakter op het programma, zoals de openingsshow door Minh-zone,  Balinese dans, vuurwerkshow, drakenbootrace, yoga en natuurlijk de Manyang met pencak silat!

Pencak silat is cultuur

Tijdens deze demonstratie tonen wij de culturele kant van pencak silat met demonstraties in de “Seni budaya” en concentratie. Krachtige en sierlijke bewegingen komen aan bod soms verbloemd als dans of dier. Maar ook breektechnieken, harde schijngevechten en traditionele wapens. Zoals gebruikelijk treden wij op met live Kendang-muziek (trommels).

Het belooft dus een mooie nazomer te worden!

Locatie:
Hornplein 1
1636XE
Schermerhorn

Ons optreden is zondag 10 september om 13.30 en 15 uur. Zie voor het programma en meer informatie de website van Floor Schermerhorn.

 

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…