Dankwoord van onze Guru voor het Manyang feest

Onze Guru wil via deze weg iedereen nogmaals bedanken voor het Manyang feest van 7 april 2018. Bekijk ook de vele foto’s die zijn gemaakt!

Hormat Pesilat Murid2 PPS Manyang Europa. Familie, Staf / Hfd Kader, Kader en Bestuur,

Bij deze wil ik jullie allen nogmaals bedanken voor het geweldig feest dat jullie mij hebben gegeven op de zevende april 2018 in het TRIAS te Krommenie.

Ik was verrast en blij tegelijk. BEDANKT voor de MOOIE DEMO’s. Vooral wat onze Jeugd heeft laten zien, heel mooi. Dank hiervoor aan onze STAF, zij hebben het toch maar weer gepresteerd.

De muziek was weer uitstekend verzorgd. Mas Albert en jouw Assi: Bedankt. En onze LadySpeaker, wat heb jij het geweldig gedaan. Onze ibu’s die de uitgenodigde gasten zo FANTASTISCH hebben opgevangen en begeleid: Terima Kasih Ja. En de Toko BERKAT was er gelukkig weer aanwezig met lekkere makanan.

Ik BEDANK ook onze bevriende ALIRANS die de moeite hebben genomen om van dichtbij en van heel ver te komen om SAMEN met ons dit feest te vieren. IK DANK OOK HET HELE BESTUUR VAN DE NPSF voor hun Bijdrage in deze.

De ouders en familie van onze Aliran leden, BEDANKT voor uw aanwezigheid. Terima Kasih Banyak voor de MOOIE Bloemen en Kado’s, de Angkreks doen het heel mooi in mijn huis.

Kepala Aliran P.P.S Manyang
Sir C.D.Kessing
Mas Joko Setiyo Suseno
Hitam Delapan
Ridder in de orde van Oranje Nassau

Bekijk de foto’s van het feest!

door Mas Richard

Reacties zijn gesloten.

Tags: Alle berichten…