Optreden tijdens vakantiebeurs Noord-Holland

Zondag 6 november treden wij weer op tijdens de vakantiebeurs Noord-Holland in Heerhugowaard! Van 13.30 tot 13.45 uur kun je ons zien op de beursvloer om zo in de stemming te komen voor een vakantie naar Indonesië.

Diverse optredens

Naast onze optreden van Indonesische pencak silat met live traditionele kendang muziek zijn er tijdens de beurs uiteenlopende muziek- en dansshows te zien en te horen in samenwerking met Mena Leila. Van Salsa maak je via Flaminco naar Oriëntaalse buikdans en Afrikaanse dans in een korte tijd een culturele wereldreis.

logo vakantiebeurs Noord-Holland 2016Over de vakantiebeurs

Na een succesvol openingsjaar vindt op 6 november in Heerhugowaard alweer de tweede editie plaats van de Vakantiebeurs N-H. Als er één vakantiebeurs is om goed in de vakantiestemming te komen, dan is het wel de Vakantiebeurs N-H. Exposanten en reisspecialisten vanuit de hele wereld zorgen op deze dag voor vermaak en inspiratie met prachtige presentaties, films en onderhoudende reisverhalen.

Heb je al een idee waar je naartoe wil? Dan kun je hier uiteraard ook rechtstreeks een afspraak maken met een specifieke reisaanbieder om direct jouw droomreis naar een verre bestemming samen te stellen. Op de Vakantiebeurs N-H vind je gegarandeerd de verre bestemming die het beste bij je past!

Locatie

De beurs vindt plaats op 6 november 2016 in Heerhugowaard bij Jules Event Center (de Zandhorst) aan de Gildestraat 2 te Heerhugowaard.

Tickets

Zie www.vakantiebeursnh.nl voor meer informatie en tickets.

door Mas Richard
Tags: Alle berichten…