Update Corona-maatregelen per 1 juli

Goed nieuws! Vanaf 1 juli is contactsport weer binnen mogelijk. In Den Helder en Purmerend starten we weer met binnen trainen! Onder welke voorwaarden lees je hier. Tot snel!

Langzaam terug naar normaal

Yes, terug de zaal in!

In Den Helder waren we al een tijdje aan het buiten trainen volgens een strak protocol. In Purmerend zijn we ook gestart met de buiten trainingen. Maar vanaf 4 juli kunnen we op beide locaties weer naar binnen! Voor Purmerend vooralsnog enkel het eerste uur voor de jeugd.

Tijdens de training is alles nagenoeg als vanouds. Als we niet met een partner trainen, houden we wel gewoon 1,5 meter afstand. Maar we mogen dus wel weer met partner trainen! Dus lekker tegen de kussen trappen en stoten, sparren en zelfverdedigingstechnieken tegen elkaar is allemaal geen probleem.

Materiaal zoals trap- en stootkussens desinfecteren we aan het einde van de les en na de les ga je direct naar huis. Publiek is niet toegestaan. Buiten de training geldt de 1,5 meter uiteraard wel voor iedereen vanaf 18 jaar. Per locatie gelden nog aanvullende protocollen, leden zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Verder blijven de algemene regels uiteraard gelden:

  • Was voor en direct na de les je handen.
  • Raak zo min mogelijk je gezicht aan.
  • Bij klachten als verkoudheid, niezen, koorts, griep blijf je thuis.
  • Heeft iemand in je huishouden koorts, dan blijf je thuis.
  • Ben jij positief getest op COVID-19 dan blijf je uiteraard ook thuis.
  • Is iemand in je huishouden positief getest op COVID-19, dan blijf je 14 dagen in thuis isolatie, dus blijf je thuis.
  • Alle regels in eenvoudige taal

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is er in Den Helder geen training. Vanaf 22 augustus gaan we weer verder. Purmerend is in overleg om door te gaan. Leden die in Krommenie en Heerhugowaard trainen, kunnen voorlopig de lessen online blijven volgen, ook tijdens de vakantie. Het lijkt erop dat we na de zomervakantie op alle locaties weer kunnen trainen!

Daarnaast proberen we nog regelmatig uitdagingen te posten die je thuis kunt proberen met de Manyang Challenges, bekijk ze hier en doe mee!

Bedankt voor jullie steun

Ook willen we alle leden en ouders van leden bedanken voor jullie steun aan en vertrouwen in onze vereniging, in deze lastige tijden zijn we echt 1 Manyang, al is het op afstand. Bedankt allemaal, ook voor jullie geduld en begrip.

Blijf gezond allemaal!

door Mas Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags: Alle berichten…